Persondatapolitik

1. Dataansvarlig

Gastropub Børsen
Kontaktoplysninger:
Gerritsgade 31
5700 Svendborg
mette@borsenbar.dk

Gastropub Børsen håndterer alle personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Børsen indgår aftale med gæster og leverandører om levering – køb og salg – af forskellige serviceydelser og produkter.

Når en gæst, bestiller og køber én eller flere af Børsens serviceydelser, og som led heri afgiver sine personoplysninger til Børsen, giver denne samtidig sit samtykke til, at gæstens/leverandørens personoplysninger kan behandles af Børsen. Det samme gør sig gældende for så vidt angår de eventuelle personoplysninger, som leverandører til Børsen afgiver til Børsen i forbindelse med afgivelse af tilbud eller indgåelse af aftaler med Børsen.

2. Børsens indsamling af personoplysninger

Personoplysninger indsamles af Børsen på følgende vis:

  • Når en gæst – eller en repræsentant for denne – laver en bordreservation, indhenter tilbud på et selskab, event eller anden ydelse, eller når en leverandør afgiver tilbud eller sælger produkter eller serviceydelser til Børsen.
  • Gennem browser-cookies på vores hjemmesider.
  • Fra sociale medier.
  • Når leverandører indgår aftaler med Børsen eller afgiver tilbud til Børsen.
    Indsamling og behandling af personoplysninger, jf. ovenstående vil altid ske i henhold til gældende persondatalovgivning.

3. Oplysninger som Børsen indsamler

Børsen indsamler følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, fødselsdato samt andre almindelige ikke-personfølsomme oplysninger.
  • Oplysninger fra eventuelle afholdte konkurrencer oftest via FaceBook
  • Oplysninger fra Børsens sociale medier og andre digitale platforme tilhørende Børsen dvs. vores hjemmeside.
  • Browserinformationer.
  • Oplysninger om leverandørers virksomhed samt oplysninger om relevante kontaktpersoner og nøglepersoner herunder key accounts.

En gæst/leverandør kan frivilligt og efter eget valg give Børsen yderligere personoplysninger, som denne mener, kan have betydning for Børsens servicering af gæsten/leverandøren, eller som den pågældende mener, bør gives af sikkerhedsmæssige hensyn. Dette kan f.eks. være oplysninger om:

  • Handicap
  • Allergi
  • Særlige fødevarepræferencer
  • Andre helbreds- eller medicinoplysninger

Hvis en gæst/leverandør frivilligt og efter eget valg vælger at afgive sådanne oplysninger opfatter Børsen dette som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse følsomme oplysninger om den pågældende.
Ved reservationer og bestillinger af serviceydelser og produkter gemmer Børsen de oplysninger, som gæsten/leverandøren har givet, i indtil 3 år, hvorefter oplysningerne slettes.

4. Betaling med betalingskort

Børsen anvender Nets til indløsning af betalinger med betalings- og kreditkort.

5. Hvad er formålet med indsamlingen og behandlingen?

Børsen indsamler alene personoplysninger, som er nødvendige for at opfylde de aftaler, der indgås med gæster/leverandører om levering af serviceydelser, f.eks. en bordreservation. Det er den enkelte aftales indhold og karakter, som er bestemmende for, hvilke personoplysninger Børsen indsamler og behandler, og som er bestemmende for formålet med indsamlingen.

Formålet med indsamling og behandling af personoplysninger vil primært være:

  • Behandling af gæsters reservation og køb af Børsens serviceydelser.
  • Behandling af leverandørers tilbud om, samt salg af produkter og ydelser.
  • Kontakt til gæsten før, under og efter dennes besøg.
  • Opfyldelse af gæstens anmodning om tilbud på eller køb af serviceydelser.
  • Forbedring og udvikling af Børsens serviceydelser.
  • Tilpasning af Børsens markedsføring og øvrige kommunikation.
  • Administration af gæsters/leverandørers relation til Madklubben

6. Hjemmel – det juridiske grundlag – for behandlingen

Børsen vil oftest behandle personoplysninger, fordi det er nødvendigt for at opfylde en aftale med Børsen som en gæst eller en leverandør er part i. Det kan for eksempel være i forbindelse med afholdelse at et selskab, mødeafvikling eller håndtering og opfyldelse af samarbejds- og leverandøraftaler.

Hvis en gæst i forbindelse med besøg hos Børsen oplyser særlige personlige præferencer eller hensyn, herunder f.eks. helbredsmæssige oplysninger, handicap, religiøs overbevisning eller lignende, anvender Børsen alene oplysningerne til at sikre, at der tages hensyn til dette.

7. Den registreredes rettigheder

Efter reglerne i persondataforordningen har de registrerede (gæster/leverandører) følgende rettigheder:

  • En registreret har til enhver tid ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Børsen behandler om den registrerede.
  • En registreret har til enhver tid ret til at få berigtiget og opdateret de personoplysninger, Børsen har om den registrerede.
  • En registreret har til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger, som Børsen har om den registrerede. Hvis en registreret anmoder om sletning, slettes alle de oplysninger, som Børsen ikke efter lovgivning er forpligtet til at skulle gemme.

Den registrerede kan til enhver tid skriftligt bede Børsen om at få en oversigt over og en kopi af de personoplysninger om den registrerede, som Børsen er i besiddelse af. En skriftlig anmodning herom skal underskrives af den registrerede og indeholde dennes navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Hvis den registrerede beder om rettelse og/eller sletning af sine personoplysninger, vil Børsen vurdere, om betingelserne for anmodningen er opfyldt, og Børsen vil i så fald gennemføre ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Den registrerede vil til enhver tid modtage svar på anmodningen indenfor 1 måned efter modtagelsen.

8. Sikkerhed og deling af personoplysninger

Børsen beskytter den registreredes personoplysninger og har fastlagt retningslinjer, der beskytter den registreredes personoplysninger mod, at der sker uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Kun de personer ansat hos Børsen, der i kraft af deres jobfunktion har behov for de registrerede personoplysninger, har adgang hertil. Børsen kontrollerer løbende, at der ikke sker uautoriseret adgang til de registrerede personoplysninger.

Børsen benytter sig af eksterne leverandører af IT-services, IT-systemer, betalingsløsninger, lønsystemer, vagtplansystemer etc. Børsen indgår løbende databehandleraftaler med alle leverandører, hvorved det også i forhold til eksterne databehandlere sikres, at disse fastholder et fornødent og højt beskyttelsesniveau for så vidt angår de registreredes personoplysninger.

9. Cookies

Børsen anvender cookies. Yderligere oplysning om Børsens cookiepolitik kan indhentes her.

Dette dokument er opdateret pr. 12. maj 2018

S/S Martha Hold dit selskab på Børsen John Mogensen Sport på storskærm på Børsen Den gode Historie - Lidt om Børsen

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere