Menuer på Mogensen

Det store Pølse bord

Det store Pølsebord på Mogensen stuen er inspireret af oktober fest i München – Her får I et stort udvalg af pølser, skinker, oste mm. krydret med et væld af lækkert tilbehør, serveres rustikt på smukke planker.

  • Kvalitets Spegepølse fra Vindeby Slagteren
  • Gastropubbens hjemmelavede frikadeller
  • Letrøget skinke fra Vinde Slagteren
  • Hjemmestegt ribbensteg med sprød svær
  • Øl Pølser
  • Klassiske Grillpølser
  • Letrøget oksefilet
  • 2 udvalgte unika oste

Kaperscreme – cornichoner – sprøde flæskesvær – hjemmelavet salsa, hjemmeristede løg, hjemmerørt grov remoulade, oliventapanade, saltmandler, oliven, Gastropubbens sennep, hjemmelavet agurkesalat, Gastropubbens rødkål, hjemmesyltede rødbeder og råsyltede kvæder.

Hertil serveres groft landbrød, nybagt rugbrød, Tyske Brezeln – smør og fedt

Pris 365,- pr. pers.

Mogensens Minismørrebrøds menu

Her får I en hel smørrebrødsmenu, der serveres i alt 8 stykker delikat minismørrebrød og som det lille søde punktum 1 skønt stykke Brownie. Smørrebrødet serveres i etaper – så der er tid til nydelse…

1. Servering: Æg & Rejer, samt lakserogn
Vores egen stegte sild m. hjemmerørt kaperscreme
Koldrøget laks m. blød purløgscreme

2. Servering: Gastropubbens hønsesalat m. sprødt skind
Ribbensteg m. sprød svær og hjemmekogt rødkål
Røget okse m. hjemmerørt kaperscreme og kapersbær

3. Servering: Hjemmerørt Rygeostsalat m. frisk purløg
Unika Ost m. råsyltede kvæder
Chokolade Brownie m. let pisket fløde og årstidens bær

Pris 365,- pr. cov.

Mogensens 3 retters

Koldrøget laks 
- skøn koldrøget laks m. letrørt rygeostcreme
Hertil friskbagt brød

Gastropubbens Stegte flæsk
- serveret med små kogte kartofler, skøn persillesovs, grov sennep og hjemmesyltede rødbeder

Gastropubbens Æblekage
- klassikeren med hjemmelavet grov æblemos, sprød rasp og let pisket fløde

Pris 330,- pr. cov.

Kontakt

mette@borsenbar.dk
Book dit arrangement kontakt Mette på +45 29 43 80 85