Selskabsmenu

Billedbeskrivelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matadorstuens selskabsmenu

 - ærlig mad, af gode råvarer

 

Klassiske retter
tilberedt og anrettet på en ny måde. Afslappet atmosfære. Som udgangspunkt
serveres alle retter ved bordene på fade  - ønskes buffet, så ret kontakt os!

 

 

Matadorstuen Brunch

Scrambled Eggs, brunchpølser fra Langeland m. Heinz
Brunch pandekager m. sirup.
Varmrøget laks m. purløgscreme.
Lun leverpostej m. sprød bacon & smørristede svampe.
Fad m. sønderjysk spegepølse og letrøget skinke.
Græsk Yoghurt m. sirup og crunch.
Udvalg af frisk frugt & grønt.
2 slags oste, marmelade, honning og Chokoladecreme.
Croissanter, Friskbagt landbrød og Klosterrugbrød samt smør.

 

Pris incl. kaffe, te 195,-
Pris for børn fra 3-12 år 65,- Børn under 3 år gratis 

 

Ønskes ad libitum juice (æble og appelsin) er prisen 35- pr. person
Min. 25 personer/ Er I under 25 pers. kan vi tilbyde brunch anrettet på tallerkner. 

 

Lauras anretning

Marineret sild med hjemmerørt karrysalat

Rejer med mayonaise

Pandestegt fiskefilet med hjemmelavet remolade

Lun leverpostej med surt

Sprængt oksebryst med flødepeberrod

Årstidens frugttærte

Pris 195,- pr. cov

 

Frokost hos Varnæs

Marineret sild med hjemmerørt karrysalat

Kryddersild med kaperscreme

Hjemmelavet rejesalat

Koldrøget laks med dild- og sennepssauce

Tartelet med høns i asparges

Mørbrad a la creme

Ribbensteg m. hjemmelavet rødkål

Oste med råsyltede nødder

Årstidens frugttærte

Pris 275,- pr. cov

 

Agnes Jensen

Grydestegt kylling serveret med små kartofler, rabarberkompot, hjemmesyltet agurksalat samt skysauce

Matadorstuens citronfromage

Pris 220,- pr. cov

 

Grisehandler Larsen

Stegte sild i eddike serveret med groft rugbrød og kaperscreme

Stegt flæsk serveret med små kogte kartofler, persillesovs og rødbeder

Gammelost med klassisk tilbehør såsom sky, sennep, fedt og mørk rom

Pris 295,- pr. cov. / 2 retter 250,-

 

Middag hos Skjern

Klassisk Petit Stjerneskud

Langtidsbraiseret kalvesteg serveret med grønne bønner, Waldorf salat, tyttebær kompot, små timianbagte kartofler og sauce

Pære Belle Helene, porcheret pære serveret med vanille is og chocolade sauce

Pris 295,- pr. cov/2 retter 250,-

 

Gitte Graa's Godter

Pebersyltet laks/tun serveret med årstidens salat samt brød og smør

Rosastegt oksefilet af Irsk Hereford serveret med fritter, sauce bearnaise, samt Graa's grønt og garniture efter årstiden

Creme Brulee

Pris 325,- pr. cov / 2retter 270,-

 

Fedes Fristelser - danske klassiskere

Du vælger 1 ret - min. 20 personer

Forloren hare serveret med
grønne bønner, små kogte kartofler, ribsgele og flødesauce


Gule ærter, klassisk serveret med kogt flæsk, sønderjysk medisterpølse, grov hjemmerørt sennep og groft brød

 

Matadorstuens Stegt Flæsk serveret med små kogte kartofler, persillesauce og surt

Hakkebøf med løg serveret med timian kartofler, løgsauce og surt

Benløse Fugle serveret med grov kartoffelmos, skysauce og surt

165,- pr. cov.

 
SS Martha
 
Den gode Historie - Lidt om Børsen
 
Sport på storskærm på Børsen
 
Drikkevarer Børsen
 
Gavekort Børsen
 
 
facebookfotoyoutubetwitter   Restaurant Børsen
Gerritsgade 31
5700 Svendborg
62 22 41 41
E-mail: mette@borsenbar.dk
 

Åbningstider
Mandag - Tirsdag
Onsdag - Lørdag

Søndag


10:00 - 00:00
10:00 - 01:00
10:00 - 23:00

  Uptime-IT